Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

Jogtulajdonos:

Secret and Climbing Hungary Kft.

Székhely: 1041. Budapest, Görgey A. u. 2.

Adószám: 24773700-2-41

Cgj: 01-09-181615

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-80080/214

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A weboldal tartalma a szerző neve és a forrás megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 20 000 Ft  szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A weboldalakon kezdeményezett regisztráció a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalakat üzemeltetőtől elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az  üzemeltetőnek és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a weboldal regisztrált felhasználóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, melynek értelmében amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A kezelt adatok köre

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja. A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: vezetéknév, a megrendelő cég vagy magánszemély vagy egyéb szervezet neve és számlázási címe, telefonszáma.

Az adatkezelés célja

Az adatokat hírlevél küldésére, saját, illetve esetekként partnercégeink ajánlatainak küldésére használjuk. Csak engedély alapú e-mail marketinget végzünk.

Az adatkezelés időtartama

A fentiekben meghatározott adatokat az adott felhasználóról az önkéntes regisztrációtól számítva az önkéntes leiratkozásig kezeljük. A felhasználó által kezdeményezett és végrehajtott leiratkozás automatikusan törli a regisztrált felhasználó adatait rendszerünkből, leiratkozás után az egykori felhasználó nem kérheti visszamenőlegesen jelen weboldal üzemeltetőjétől, hogy a korábban kezelt adatiról számára tájékoztatást adjon, mivel azok a leiratozás után visszavonhatatlanul törlődnek.

A weboldal tartalma

A blog hozzászólások, pingbackek, trackbackek a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a jogtulajdonos felelősséget nem vállal.

Jelen weboldal WordPress tartalomkezelő rendszerrel készült.

A weboldalon látható fotók licence

Az illusztrációkhoz használt képek tulajdonjoga a weboldal üzemeltetőé, azok bárminemű használata, másolata csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv minta 150809

Szabó Dénes, ipari alpinista szakértő

Szabó Dénes, OKJ ipari alpinista szakértő

RTLklub híradó riport velünk

Online megjelenés

HVG.hu cikkünket IDE KATTINTVA éri el

Szabó Dénes

Szabó Dénes

OKJ ipari alpinista szakértő

A nehezen megközelíthető helyeken végzendő ipari alpinista munkákban tudok segíteni. Így Neked felesleges kockáztatni!
Szabó Dénes
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com